divendres, 4 de novembre del 2016

COMENÇA UNA NOVA CAMPANYA ELECTORAL!

A la Marinada donem molta importància als DELEGATS DE CURS, de nanos i de pares! Això fa que sempre siguin molts els candidats que es presenten per aquest important càrrec (ehem...els pares costa bastant més, tot s'ha de dir, hihihi).

Els companys que van ser escollits a cicle inicial (en Perei la Berta, la Bruna i en Luca) ens van explicar quines van ser les seves funcions els cursos passats i entre tots vam estar reflexionant sobre quin hauria de ser el perfil més adequat per al càrrec i quines crèiem que eren les tasques que haurien de realitzar els nostres representants.

Així doncs els candidats haurien de presentar un programa i presentar-nos les seves idees i el seu compromís personal. Després d'escoltar-los a tots, de veure els seus cartells electorals amb el seu lema vam tenir un dia per pensar a qui votaríem (una candidata i un candidat).

Triada a sort la taula electoral vam iniciar el moment més important de la campanya: la VOTACIÓ.I tot seguit el moment més emocionant: el RECOMPTE DE VOTS!
Però va passar una cosa inesperada... 
Pregunteu als EXPLORADORS com va anar la votació i que us ho expliquin.
Per sort tot va acabar genial i vam felicitar a tots els candidats per la boníssima participació en "LO PROCÉS" ja que, d'aquesta manera, entre tots fem ESCOLA. 

Aquest any també tenim uns súper representants: LA GABRIELA I EN POL i LA ROSA I L'ARTUR. 
VISCA LA MARINADA!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada